Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Moze ktos z Was bedzie wiedzial o co chodzi... Stojac wieczorem w korku za jakims samochodem zauwazylem, ze moje swiatla co pare sekund bardzo delikatnie przygasaja na sekunde i zapalaja sie znowu. Czego to moze byc wina?

Pytanie nr 2 - jaki kupic akumulator do M47?

Pozdrawiam

Mex

I love smell of the gasoline in the morning. It smells like... victory.
Opublikowano

Moze jakies dodatkowe urzadzenie sie wlancza i pobiera prad a ladowanie nienadarza.

Co do akumulatora to 80Ah, 640A - jak chcesz mam taki nowy Bosh - kupilem go tydz. temu ale odratowalem stary - moge Ci go okazyjnie sprzedac - napisz PW o szczegoly.

Opublikowano

Dzieki, sprawdze przy najblizszej wizycie w warsztacie :) Kartoon, daj znac na priv ile chcesz za ten aku.

Pzdr

Mex

Opublikowano
A moze to byc kwestia slabego akumulatora? Ostatnio rozrusznik cos mi zaczal dlugo krecic...
Opublikowano
A moze to byc kwestia slabego akumulatora? Ostatnio rozrusznik cos mi zaczal dlugo krecic...

Mysle ze to koncowka zycia twojego akumulatora. Stracil swoja sprawnosc i pewnie w niedalekiej przyszlosci bedzie wymagal wymiany.