Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczalem szukac E39 Kombi w automacie i szczerze mowiac im wiecej szukam i czytam to tym bardziej jestem przerazony na jaka mine mozna trafic. Mam dylemat czy kupowac auto w PL, gdzie moge sie nim przejechac, pojechac do jakiegos mechanika i sprawdzic choc troche przed zakupem, czy moze lepiej szukac auta w Niemczech ale z ryzykiem, ze jak od handlarza to moze byc mina i nawet nie bedzie sie mozna przejechac bo nie ma tablic itp itd. Ryzyko dosc duze a nie sztuka wtopic kilka tysiecy EUR a potem sie okaze, ze drugie tyle do wlozenia :( Wiem, ze automatyczne skrzynie biegow sa dosc delikatnie i po wypadku roznie z tym moze byc. Znalazlem na mobile.de cos takiego i zaczalem sie zastanawiac czy moze nie zaryzykowac bo i wyposazenie takie jak mi odpowiada i rocznik mlody a i przebieg sensowny:

530d z mobile

przydalo by sie jeszcze zdjecie komory silnika zeby choc wstepnie zobaczyc co tam jeszcze poszlo. Martwi mnie tez na zdjeciu wnetrza ten zapadniety wyswietlacz - choc to moze byc pierdolka, ktora powstala na skutek uderzenia (kiedys w aucie to mi radio wyskoczylo z kieszeni przy wypadku ;). Wydaje sie tez, ze zderzak jest nieoryginalny bo auto ma ksenony a na zderzaku brak spryskiwaczy. Ciekawi mnie jakie mogly by byc koszty naprawy?

Zastanawiam sie tez troche nad tym z allegro:

530d z allegro

choc jak na polskie drogi to troche mi sie nie podoba to ospojlerowanie :(

Bede wdzieczny za wszelkie rady i uwagi ;)

szukam zadbanej, bezwypadkowej E39 kombi w automacie, z ksenonami, z dużym komputerem najchętniej 528i (ok 30 tys. PLN), 530d, 525d (ok. 40 tys. PLN) z realnym przebiegiem nie wiekszym niz 300 tys. km ;) no i raczej nie z Francji i Włoch ;)
Opublikowano
Zastanawiam sie tez troche nad tym z allegro:

530d z allegro

choc jak na polskie drogi to troche mi sie nie podoba to ospojlerowanie :(

Bede wdzieczny za wszelkie rady i uwagi ;)

Auto było jeżdżone w Polsce, więc jakoś sobie radziło. Myślę, że to nie powinien być większy problem.

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano

Ten z mobile.de ma przekrecona dzwignie od automatu, gdyby bylo wszystko ok,dzwignia bylaby normalnie

Krajowy, jest na miejscu, zarejestrowny, sprawdz zawieszenie, uklad kierowniczy i nr VIN-wyplynie autentyczny przebieg. Cena do negocjacji :cool2:

Opublikowano

ta z allegro to jakies kartonowe badziewie-spojlery z zywicy do e39 :mad2:

chcesz kartona to kup trabanta...

a ta z mobile tez jest sliska,bo szwaby zaczeli robic i w polowie przerwali????ciekawe czemu :norty:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Ospojlerowaniem bym się nie przejmowaŁ. Jego miejsce jest na śmietniku.

Nie kupiŁbym uszkodzonego BMW, szczególnie takiego naszpikowanego elektroniką. Nauczony doświadczeniem wyznaję zasadę - kup starszy, a lepszy.