Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o radę ponieważ kupiłem radio do mojej e46 lecz nie wiem jak zdemontować oryginalne radio, proszę o jakieś instrukcje wiem, że radio trzyma się na dwóch śróbkach pod orginalnymi śróbami i nie wiem czy muszę tre listwy demontować?
WIELE SERC, JEDNO BICIE, BMW PONAD ŻYCIE
Opublikowano
listwy sa tylko wcisniete i lato ich wyjac to nawet nie sa zatrzaski nic nie zepsujesz jedynie zebys nie porysowal listew,potem 2 srubeczki na gwiazdke i radyjko wychodzi,kostka jest troche uparta ,trzeba pociagnac jeden element do gory i kostka sama wychodzi,jak to nie jest org radio to musisz dokupic zaslepke ale org bo te na allegro za 20zl to lipa i przejsciowke na iso czy na co tam chcesz bez lutowania i izolacji, ale jak dla mnie radio tylko org tylko nie kaseta, ja kupilem radio i na drugi dzien je wymontowalem po razilo nieorginalnoscia. Pozdrawiam

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

Opublikowano
listwy sa tylko wcisniete i lato ich wyjac to nawet nie sa zatrzaski nic nie zepsujesz jedynie zebys nie porysowal listew,potem 2 srubeczki na gwiazdke i radyjko wychodzi,kostka jest troche uparta ,trzeba pociagnac jeden element do gory i kostka sama wychodzi,jak to nie jest org radio to musisz dokupic zaslepke ale org bo te na allegro za 20zl to lipa i przejsciowke na iso czy na co tam chcesz bez lutowania i izolacji, ale jak dla mnie radio tylko org tylko nie kaseta, ja kupilem radio i na drugi dzien je wymontowalem po razilo nieorginalnoscia. Pozdrawiam

Właśnie mam na kasete i dlatego zmieniłem na CD kupiłem już zaślepke i kabel iso do radia dzieki za rade mam nadzieje, ze nie zniszcze tych listew. :twisted2:

Opublikowano
a kupiłeś oryginalną zaślepke z ASO? czy allegro?

bo też chcę pozegnać mój gramofon i przejść na CDeki

Kupiłem na allegro zamiennik za 21 zł wczoraj czekam jak przyjdzie i wtedy powiem jakiej jest to jakości.

Opublikowano

co do oryginalnych radyjek, to wszystko fajnie jak jest w standardzie, ale kupowanie za 600 zł i więcej, używki, prostego radia CD to przegięcie,

w ASO nowe z tego co patrzyłem około 1300zł :lol:

za 600 złociszy mam w miare przyzwoitego pioneera, clariona, ewentualnie Alpine, z gwarancją, elegancko na mp3,

w e39 zmieniać oryginałkę to trochę faktycznie nie pasuje przez tą klapkę

ale w 3-jce myśle że to sensowne rozwiązanie.

Opublikowano

dzwoniłem do ASO Bydg. i nie ma czegoś takiego jak zaslepka żeby wsadzić inne radio niż oryginał.

o co biega?

więc pozostaje only podróba?

nie chce mi sie wierzyć że panowie z BMW nie wymyślili plasticzku gdzieś za 80 zł heheh

Opublikowano
a kupiłeś oryginalną zaślepke z ASO? czy allegro?

bo też chcę pozegnać mój gramofon i przejść na CDeki

Dziś przyszła mi zaślepka do radia z allegro powiem szczerze , ze jeszcze nie założyłem ponieważ nie przyszedł mi kabel iso ale wyglada bardzo dobrze powiem Wam szczerze, że jestem zadowolony.

Opublikowano
ja mam klimatronik i ta zaslepka nie komponuje sie z tym dobrze poza tym inny plastik co widac noi za dobrze nie pasuje musialem podpilowac dziurki na srubki, ogolnie to do bani, poza tym glosniki org na tym alpine co ja kupilem (1200zl) gralo tak samo albo i gorzej niz na org BMW BUSINES CD, jak juz to i zmiana glosnikow, to moje zdanie pozd :norty: :norty:

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON