Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No wlasnie i dalej to mam ;/ Mam soft v30 i niedosc ze nie pamieta miejscowosci to jeszcze przy kazdym wlaczeniu navi musze wybierac kraj :( Nie moge tez ustawic zegarka ani daty. :mad2: :shock: HELP :mrgreen: Moze macie jakies screeny z ustawien ;] chetnie porownam z moimi ;] Jezyk nie gra juz teraz roli ;] Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc :cool2: :handshake:
NO BMW - NO FUN !!!
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
:modlitwa: :mrgreen:

Mogę zrobić zdjęcia z moich ale ja mam MK2 stare ale jare.....

Opublikowano
Bylbym Ci wdzieczny jak nie wiem co :D Jak na wakacje pojade do Gdyni to jakas flaszke przekrecimy :D pozdro
NO BMW - NO FUN !!!
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Bylbym Ci wdzieczny jak nie wiem co :D Jak na wakacje pojade do Gdyni to jakas flaszke przekrecimy :D pozdro

Całkiem zapomniałem o sprawie.Troche wprowadziłem Cię w błąd bo pamięć włącza się w zwykłych ustawieniach nie serwisowych.

Mogę podesłać fotki tylko napisz dokładnie co cię interesuje czy tylko główna strona czy pod strony też?

Opublikowano
dwie stronki z ustawien ;] i porownam sobie z moimi :) dzieki z gory i pozdro :8)
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano

:modlitwa: - zawsze pomagalo :roll2: hehe

...hmmm tak mysle i mysle i mysle i wymyslilem ze moze cos jest zle podlaczone ;/ albo jakis kabelek sie przetarl ...bo:

1. nie ma zegarka ani daty.

2. jezeli kiedys to chodzilo i bylo wszystko ok to przeciez mozna to naprawic ;]

NO BMW - NO FUN !!!
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
:modlitwa: - zawsze pomagalo :roll2: hehe

...hmmm tak mysle i mysle i mysle i wymyslilem ze moze cos jest zle podlaczone ;/ albo jakis kabelek sie przetarl ...bo:

1. nie ma zegarka ani daty.

2. jezeli kiedys to chodzilo i bylo wszystko ok to przeciez mozna to naprawic ;]

Puść mi na priv twojego emaila to przeslę zdjęcia.

Opublikowano

Jeden fachowiec mi odpowiedzial tak:

Najprawdopodobniej jedna z dwóch przyczyn:

1) Upgreat z pirackiej (uszkodzonej) wersji systemu operacyjnego;

2) Brak jednego z plusów w czytniku (nie ma lub nie kontaktuje).

...a koles raczej wie co mowi bo troche sie na tym zna :)

Wydaje mi sie, ze to raczej wariant nr 2 ;] tylko jak to sprawdzic i jak naprawic ? ;[ ...jakies pomysly ?

NO BMW - NO FUN !!!
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jeden fachowiec mi odpowiedzial tak:

Najprawdopodobniej jedna z dwóch przyczyn:

1) Upgreat z pirackiej (uszkodzonej) wersji systemu operacyjnego;

2) Brak jednego z plusów w czytniku (nie ma lub nie kontaktuje).

...a koles raczej wie co mowi bo troche sie na tym zna :)

Wydaje mi sie, ze to raczej wariant nr 2 ;] tylko jak to sprawdzic i jak naprawic ? ;[ ...jakies pomysly ?

Raczej to nie brak plusów przecież czytnik zapisuje wszystko w pamięci która jest nie zmazywalna nawet po odłączeniu akumulatora.Błąd raczej tkwi w samym czytniku w końcu to czytnik jest "jednostka centralną" nawigacji.

Spróbuj podmienić od kogoś czytnik na chwilkę....

Opublikowano
a ja nie mam wlasnie ani zegarka ani daty ;/ :mad2: i nie ma mozliwosci ich ustawienia. Moze cos jest zle podlaczone. Ale dziwi mnie to bo w service mode zegarek i data sa OK :cool2: :mad2: :duh:
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
W service mode masz czas i datę z satelity, a nie z samochodu (jeżeli patrzysz na ten w podmenu GPS status).

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)