Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Morze mi ktos powiedziec co to za rozmiar koła 230/45VR415 piersze dwa oznaczenia wiem co jest co (szerokosc i wysokosc) VR to pewnie indeks prędkosći a ,,415"?????? :(
Opublikowano (edytowane)

"TRX sa to opony milimetryczne maja bardzo dobra przyczepnosc ale ciezko je kupic nowa tylko na zamowienie kolo 1200zl/sztuke"

"r415 to cos pomiedzy 16" a 17"

r390 to cos pomiedzy 15" a 16""

Zaczerpniete z BmwORR

http://www.allegro.pl/item259764310_felgi_aluminiowe_do_bmw_5_120_bmw_alufelgi_trx.html

http://www.allegro.pl/item264790859_opony_michelin_trx_180_65_390mm_nowe_milimetrowe.html

Edytowane przez ZacAnaheim

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
jednym slowem rzadkosc ogromna i duzy wydatek :) do opon trzeba miec odpowiednie felgi....i na odwrot :) Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
dzieki za odpowieci mam takie 4 koła kompletne alusy BBS orginalne od BMW Tylko ten rozmiar mnie martwi.To znaczy ze nie dopasuje zadnych opon 16 ,17 bo te oponki starczom mi conajwyzej na dwa sezony A za ten komplet dałem 400zł i flache POZDRO.
Opublikowano
No to powiem Ci 400zl...niby nie duzo ale - pamietaj ze oponki dostac jest trudno uzywki :(...>A nowe tak jak pisalem duzy wydatek...Szkoda tylok tej flaszki :D......

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
No co Ty....nie mozna ! :( pozatym zaden servis oponiarski by nawet chyba tego nie proponowal:)......

By ZacAnaheim

przesłuchani"