Skocz do zawartości

Nasz sposób na utylizację opon .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moj jest taki
:P
Opublikowano
  • Członkowie klubu
ComTom jak sie nauczysz jezdzic to pewnie Ci przejdzie :twisted2:
Opublikowano
To sie nawzywa utylizacja opon a nie jakies nie wiem jak to nazwac :shock: A dla tych co komentuja naucz sie jezdzic jezdze zawodowo osobówkami i cieżkim sprzętem niespełna juz 10lat i odpukac bez zadnych przygód
Opublikowano
A zapomnialem wtedy te autko mialo silnik 1,6 na Garecie
Opublikowano
  • Członkowie klubu
ComTom jezeli nie widzisz roznicy pomiedzy prowadzeniem ciezkiego sprzetu i BMW to przepraszam :twisted2:
Opublikowano
Nie wiem o co sie klucicie bo ani TO 1 ( przepraszam ale nudne i bez efektow nie przyciagajace uwagi jezdzenie na czas ani to rajd ani to wyscig ....) ani to 2 ( troszczke "dzidkowe" ) NIE JEST UTYLIZACJA
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Fakt, ze tytul troszke niezbyt fortunnie dobrany :) Pawel Sitek to nie rajd i wyscig tylko zwykly trening z pomiarem czasu. Byly tez tam inne samochody ( Subaru, EVO i jeden Kadecik z PZMot). Generalnie fajna zabawa. Polecam.
Opublikowano
  • Członkowie klubu

Pawel Sitek chodzi o to, ze niektorzy nie czytaja regulaminu Forum, polecam pkt. 6 :)

Pozdrawiam

Opublikowano
That right A to bylo krecone 4 albo nawet 5 lat temu
Opublikowano
Pawel Sitek chodzi o to, ze niektorzy nie czytaja regulaminu Forum, polecam pkt. 6 :)

Pozdrawiam

Tak oczywiscie jednak fakt narobienia dymu paleniem opon w miejscu gdzie nie widac pieszych i innych kierowcow , bez zagrozenia zycia i zdrowia innych użytkowników i Przykadowego wstawienia tego do celow weryfikacji nie jest niczym nagganym i wedlug pkt. 6 regulaminu nie zasluguje na usuwanie i ostrzezenie( Bo kazdy wie przeciez o co chodzi)-wedlug mnie( czesto sie nawet nasmiewamy z filmow umeiszczanych dla pokazania skutkow nierozważnych zabaw z BMW , jak gosc co zajechal skrzynie palac gume 8ka) :roll:

Opublikowano
  • Członkowie klubu
Pawel Sitek dlatego tez zartowalem z tego filmu :)
Opublikowano
ANDRZEJ 540 jak chcesz zobaczyc jak moja ciezarówka pali gume to w przyszlym tygodniu wrzuce 480 koni robi wrazenie oczywiscie bez naczepy i w bezpiecznym miejscu tak jak ta BMKa czyli przed moim domem na uboczu
Opublikowano
A tego ze gosciu zajechal skrzynie to nie widzialem Pawel Sitek podaj linka :P
Opublikowano
  • Członkowie klubu
ComTom dziekuje ale nie za bardzo mnie to interesuje.