Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 318is w rodzinie (e36, 92r) z przebiegiem 55tkm i nie wiem co dokładnie wchodzi w zakres przeglądu przy takim przebiegu. Jeśli tylko oleje filtry itp to może zrobic każdy ale jeśli są jakieś czynności "zaawansowane" to pojadę do fachowców. Dzięki i pozdrawiam

Przemas

Opublikowano
Tak, jest udokumentowany. Zakup dokonany w maju 2004 w Bad Homburg, najbogatszym miasteczku tej częsci Niemiec. Auto jako 3cie w domu, 1 własciciel. Miała nawet opony oryginalne z 92r ale mimo sporego bieżnika były sparciałe ze starości i bałem się wracać autostradami. Auto piekne i pachnie nowością. Prezent na 50kę matki ;)
Opublikowano

Ja jeszcze bym dorzucil plyn od wspomagania.

Wiesz tak szczerze mowiac tez kupilem kiedys takie autko ale Audi mialo 53.000 km 90 rok produkcji.

Tez ladnie pachnialo ale najbardziej zaczelo jak wracalem do domu 2400 km i wtedy mialem troszke problemow.

Jezdzil taki dziadek te auto chyba nie widzialo nigdy powyzej chyba 120 km/h.

Poszly wszystkie oleje i plyny do wymiany.Przewody gumowe itp.

Poprostu pozniej od temp zaczely przepuszczac.

Pozdrawiam !

BMW RULEZ - Drive It And Believe It ! [ skype driftm3 ]
Opublikowano
Paski klinowe z napinaczami, także koniecznie do wymiany.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
OK, dzięki. Jak narazie od maja nic się nie dzieje a w Niemczech sprawdzałem go i wytrzymał ;)