Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jesli chcesz zeby to dobrze wygladalo to jedz do tapicera,nie jest drogi a zrobi perfekcyjnie
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Niedrogo to pojecie wzgledne... Mam podobny problem i slyszalem od tapicerow od 80 do 150 za fotel, a to niestety tak tanio nie jest ale dla wlasnego poczucia spelnienia wydam :) Pozdrawiam!
Opublikowano
nie martw sie,mi sie nie przelewa z kasa dlatego jak mowie ze niedrogo tzn ze cena jest w miare niska,wszystko zalezy w jakim stanie jest fotel i jak wielkie jest rozdarcie,tapicer nie potrafi okreslic ceny poki nie zobaczy fotela,z tego co ja widzialem na zdjeciu powinno byc ok 50zl
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Aha. Rozumiem. To w takim razie szukam tapicera. Dzięki za pomoc.
http://img253.imageshack.us/img253/2586/bokxk5.jpg
Opublikowano
no nie ma problemu,ale jak juz oddasz do niego i stwierdzisz ze zrobil fuszerke to stanowczo z nim dyskutuj ze niech ci poprawi albo cene obnizy bo oni nie rozumieja ze to jest bmw a tu musi wszystko wygladac idealnie :mrgreen: