Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej...witam i pozdrawiam wszystkich.mam problem,ktory mnie troche juz zmeczył.Z moja 740stką dzieje sie cos dziwnego...w trakcie jazdy raptownie odczowa sie spadek mocy i auto zwyczajnie zaczyna sie mulic a po jakims czasie wszystko wraca do normy i wystarczy dotknac pedału gazu i wtedy przyspiesza gwałtownie jak na ten silnik przystalo.Te rewelacje dzieja sie na benzynie jak rowniez na gazie.Moze juz ktos spotkal sie z tym problemem.pozdrawiam.arturo.
Opublikowano
świece lub przewody o ile sonda i przepływomierz sprawne, sproboj zrobic reset kompa, i wyczyscic swiece i palec powinno pomoc
BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))
Opublikowano
świece lub przewody o ile sonda i przepływomierz sprawne, sproboj zrobic reset kompa, i wyczyscic swiece i palec powinno pomoc
Tak...ale nie ma tam przewodow takich jak w 735 rzedowej bo ona ma 8 cewek i palca tez nie ma...wszystko sterowane z komp.Wymienie swiecw za pare dni jak pojade do PL...a jak zrobic reset kompa?
Opublikowano (edytowane)

witam na dzień dobry wymień świece

możesz tez sprawdzić sonde ale najlepiej było by podłączyć go do kompa

Edytowane przez misio_987
Opublikowano
witam na dzień dobry wymień świece

możesz tez sprawdzić sąde ale najlepiej było by podłączyć go do kompa

Dzien dobry Rjebjata a raczej dobry wieczor.Dziekuje za wszystke odpowiedzi i obiecuje,ze zastosuje sie i dam znac o efektach...mam nadzieje i głeboko wierze,ze pomoze.mam jeszcze jeden problem...dzisiaj przy zmianie biegow na nizszy szarpnal mi mocno ale od jakiegos czasu slyssze dziwny dzwiek pod podwoziem jakby sos tarlo a szczegolnie jak skrecam w lewo i w tym czasie przyspieszam.Czy to moze byc sprzeglo elastyczne?