Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Albo "0000" albo "1234"

juz to widze jak sie udaje hehehehehehe

musisz dostac sie do modułu BT i na nim jest wyryte jak byk 4 cyfry jezeli chodzi o E39.

reszte juz pewno znasz z instrukcji.

Opublikowano
Witam ..mam pytanie czy do e-46 czy mozna zakodowac telefon przez Bluetooth kierownice mam wielofukcyjna z przyciskami na tel. nigdzie nie moge znalesc tego tematu..

Z gory dzieki.....

Powyżej masz instrukcję - nie przejmuj się tytułem E38, ona jest na przykładzie m.in. E46 (patrz str. 7 + 10).

Opublikowano
Witam ..mam pytanie czy do e-46 czy mozna zakodowac telefon przez Bluetooth kierownice mam wielofukcyjna z przyciskami na tel. nigdzie nie moge znalesc tego tematu..

Z gory dzieki.....

Powyżej masz instrukcję - nie przejmuj się tytułem E38, ona jest na przykładzie m.in. E46 (patrz str. 7 + 10).

Dzieki ale ja z angola noga moze cos z PL :?:

Opublikowano

Z gory dzieki.....

Dzieki ale ja z angola noga moze cos z PL :?:

nikt nie po PL.. :?:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam! Moze mi ktos powiedziec gdzie w e65 jest umieszczony modul bluetooth? Nie dostalem z samochodem kodu. Czy jest on gdzies w aucie? Moge go odczytac samodzielnie, czy potrzebuje pomocy ASO? Wiecie moze czy telefon nokia e51 bedzie wspolpracowal z tym BMW?

Pozdrawiam

Opublikowano
spokojnie - najpierw przeczytaj instrukcję, a potem instrukcję na forum do bluetootha i nie będziesz potrzebował rozbierać samochodu w/s kodu (chyba, że w E65 jest inaczej niż w E60).
PawełH
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam mam podobny problem jak kolega w E-46 turing 11.2002 nie mam kodu Bluetooth gdzies przepadl pstepoje wedlog instrokcji telefon wykywa polonczenie BMW 39 308 mysle ze modul jest w samochodzie tylko gdzie ? w bagazniku jest DVD MK-4 a nad nim antena GPS prosze pomuzcie jak wydobyc ten kod lub gdzie mam szukac tego modulu Bluetooth

pozdrawiam HELLER

Opublikowano
Witam mam podobny problem jak kolega w E-46 turing 11.2002 nie mam kodu Bluetooth gdzies przepadl pstepoje wedlog instrokcji telefon wykywa polonczenie BMW 39 308 mysle ze modul jest w samochodzie tylko gdzie ? w bagazniku jest DVD MK-4 a nad nim antena GPS prosze pomuzcie jak wydobyc ten kod lub gdzie mam szukac tego modulu Bluetooth

pozdrawiam HELLER

w e39, e38, e46,x5, x3 jest ten sam modul bluetooth, aby polaczyc sie trzeba znac tzw PASSKEY, ktory dostaje sie wraz z zakupem samochodu w jednej z ksiazeczek, jesli nie ma sie ksiazeczki, pozostaje podpiac sie pod kompa i odczytac ten klucz.

w nowszych bmw(nawigacja professional, business) nie ma tyle problemow, w ustawieniach wpisujesz klucz tak sam jak w telefonie i finito.

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano

Czyli jak rozumiem nie mam innego wyjscia jak pojechac do servisu BMW

i zczytac tem kod mam navi profesional duza jest moze jakies inne wyjscie z tej sytuacji moze nozna ten numer odczytac z tego modulu tylko gdzie sie on znajduje ? :cry:

Opublikowano

witam.

kod do modulu bluetooth , znajdziesz na naklejce bocznej.kod czyli passkey.

jezeli nie ma naklejki pozostaje wizyta w bmw.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

np. u mnie (530d Touring) moduł bluetooth znajduje się za tylnym siedzeniem w bagażniku. Musisz zdjąć taką klapę zabezpieczającą. Na module jest 4-cyfrowy kod. U mnie akurat był pod spodem modułu więc musiałem jeszcze go wyjąć aby móc go odczytać.

pozdr. 3vcie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ciagne dalej temat...wlasnie dostalem od niemca ktorego kupilem auto kod,wbijam go i nadal nic,nie chce sie polaczyc a robie wszystko zgodnie z instrukcja do auta..moze problem tkwi w telefonie-moj to samsung d900i,sam juz nie wiem co robic?
kiedys e36 316,325 coupe...pozniej e46 320d