Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://mobile.de/SIDgHHXFj8lrgI.CUq9v6YFbg-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1193903359A1Iindex_cgiD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1A1B20C753%81%40-t-vMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_y~BSRA6B45D3500BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=3&id=11111111285063510&

Panowie ja wszystko mogę zrozumieć że w Raichu tanie auta i to podobno dlatego że z prywatnych rąk - ale za taką cenę?? To już się robi niedorzeczne . żadnych konkretnych danych właściciela tego pojazdu tylko numer ogłoszenia i adres e-mail - według mnie ktoś szuka sposobu by kogoś naciągnąć- albo jest to model zdalnie sterowany w skali 1:12 :mad2: - Lub sugerowana cena za alufelgi :duh:

To jest moja opinia - czekam na wasze :) .

masqo
Opublikowano

mi też nie

z tym ze skoro piszesz ze cena była smieszna to i aukcja smieszna jak całe mobile.de

to nie te czasu kiedy niemcy sprzedawali samochodu za psie pieniądze

a jezeli nie masz danych tylko sam mail to zapomnij ze uda Ci się skontaktowac z wlascicielem auta a jezeli juz to bedzie mozliwe to w mailu zwrotnym dostaniesz cos w stylu :

"ja mieszkam w angli dlatego auto wystawiłem za tak mała cenę poniewaz tam powinno byc kierownica po prawej stronie także te auto jest tam bez urzyteczne, wpłac mi 25% wartosci auta na wyznaczony adres to w tedy przysle Ci ten samochód"

Opublikowano

Witam - polecam przeczytanie mojego wątku:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=62327&highlight=

Z taką różnicą, że tutaj cena była normalna tak jak auta tego rocznika stoją.

Ja oprócz starej śpiewki o kierownicy z lewej strony, banku na Węgrzech i transferze pieniędzy dostałem fałszywe dokumenty auta (w wątku są do wglądu).

Udało mi się dopiero po osobistym kontakcie z bardzo miłą panią odpowiedzialną za ogłoszenia w mobile.de wyeliminować akurat tego oszusta, natomiast pani odpowiedziała, że ostatnimi czasy coraz więcej jest właśnie takich ogłoszeń próbujących wyłudzić kasę za auto którego właściciel niby mieszka w UK a kierownica jest po lewej stronie.

Dodała także, że mobile de nie jest stroną na której handluje się samochodami (nasze allegro) - jest tylko i wyłącznie pośrednikiem między sprzedającym a kupującym dlatego brak jest dokładnej weryfikacji sprzedającego.

Wszelkie ogłoszenia na których nie podano numeru telefonu kontaktowego, adresu sprzedawcy a jest tylko i wyłącznie mail kontaktowy NALEŻY UNIKAĆ.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

http://mobile.de/SIDbrTq5qqdUuYy7qs5nOWLqg-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1193935377A1Iindex_cgiD1100CCarY-t-vctpLtt~BmPA1A1B20C751%81%40-t-vMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_y~BSRA6B45D3500BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=3&id=11111111285145327&

nie wiem- może teraz - jak wchodzę na mobile.de klikam BMW M3 -potem "suche starten" - to ta srebrna e46 cabrio za 4800 EUR z 2001 roku.Jak link nie pomoże to spróbujcie obejrzeć ją na piechotę.

masqo
Opublikowano

Człowieku ochłoń nikt Ci nie odda M3 za jedną piątą ceny rynkowej...takich ogłoszen są setki dla kazdej marki/modelu cena to albo pierwsza rata za samochód...leasing itp, albo zwyczajne oszustwo chęć naciągniecia każą wpłacać zaliczki sposobów żeby zrobić ludzi w bambuko są setki więc nie licz na takie okazje...Mobile.de z reguły usuwa takie ogłoszenia prędzej czy póxniej....

Opublikowano

ooo... kolego za 4800Euro to mozesz zapomniec o kupnie jakiej kolwiek ///M3 a co mowic z 2001r

:twisted:

Opublikowano

Panowie a czy ja coś pisałem że jestem zainteresowany tą ///M3? Zanim zaczniecie pisać posty nie na temat przeczytacie to co jest pod linkiem przy pierwszym moim poście - ja po prostu chciałem pokazać kolejny przykład tych "nie z tej ziemi ogłoszeń" i tyle, usłyszeć wasze komentarze.

Acha i jakbym już szukał czegoś mocniejszego od wersji którą posiadam to - interesować mnie będzie E36 2.0 lub 2.8 + sekwencyjna inst. gazowa - ale to planuje dopiero na przyszły rok.

masqo