Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam gdzies od tygodnia strasznic mi cos syczy pod maska chyba jakis pasek ale nie wiem jaki i ile ich tam jest?? mam e36 1.8 z silnikiem m40. ile taki pasek moze kosztowac albo paski bo nie wiem ile ich tam jest. dzieki za odp.
Opublikowano
kolego niekoniecznie musi to byc pasek,moze byc to lozysko na alternatorze
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano

Jeżeli sam nie potrafisz sprawdzić co to, to oddaj komuś kto się choć trochę na tym zna, bo wymienisz pasek a okaże się że to rolka która napina ten pasek.

Rolka kosztuje około 70zł a pasek może trochę mniej.

http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg
Opublikowano
no wlasnie,samemu nie ma co kombinowac jeslis ie nie jest pewnym bo moze wyjsc to znacznie drozej niz powinno...
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
no tak bedzie najrozsadniej...powodzenia,daj znac jak zrobisz,pozdrawiam