Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

podczas jazdy siwci mi sie ciagle kontrolka z poduszek (czerwona z prawej strony licznika) w moim E36 compact.poprzedni wlasciciel informowal mnie ze poduchy byly wymieniane.sam rozebralem plaskim kolo stacyjki i wygladalo na to ze sa podpiete wszystkie wtyczki ale kontrolka sie swieci.czy trzeba zrobic cos w rodzaju kasowania komputera poduszek czy cos?jesli tak to na czym to polega i o co w tym chodzi?droga jest taka usluga?dziekuje i pozdrawiam

"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano

No i znowu się spotykamy, co raz to inny temat :cool2:

Fakt, że nie mam poduchy u siebie ale z tego co pamiętam to trzeba wykasować kompem. Kosztów nie znam, myślę, że więcej jak 50 zeta nie zapłacisz :doh:

Opublikowano
he no witam cie ponownie!! widzisz kazdy ma duzo pytan odnosnie swojej beci:)mysle ze podjade do jakiegos elektryka to wykasuje mi tak jak mowisz ta kontrolke?!
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
mysle ze podjade do jakiegos elektryka to wykasuje mi tak jak mowisz ta kontrolke?!

Tak mi się wydaje. Poszukaj w szukajce. Ja nie mam poduszki, więc jakoś mocno się tym nie interesowałem.

widzisz kazdy ma duzo pytan odnosnie swojej beci:)

Znam to z autopsji :cool2: :mrgreen:

Opublikowano
no dokladnie ja tez:)zastanawia mnie tylko czy taki komputer wykaze czy poduszki sa podlaczone wszystkie?
Opublikowano
no o takich gosci chyba "dzis" ciezko a zwlaszcza u mnie w miescie a jak juz sa to cenia sie niezle:(