Skocz do zawartości

test elektroniki przy zakupie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chcę kupić E38. Jak można sprawdzić błędy elektroniki przy użyciu swojego komputera. Chodzi mi o to jakie oprogramowanie zainstalować oraz co ewentualnie jest dodatkowo potzebne. proszę o rady. dzięki.
Opublikowano
Może nie wyraziłem się precyzyjnie. Chodzi mi o to co muszę zrobić aby pojechać na miejsce zakupu auta i przy użyciu swojego laptopa sprawdzić kupowane auto. Czy trzeba zakupić oprogramowanie, czy można je gdzies ściągnąć; chyba trzeba jakiś interfejs i właśnie o te rzeczy pytam, a może trzeba coś jeszcze?
Opublikowano
Na laptopa chyba jedynie dostępny jest carsoft 6,1 i 6,5 można go kupić na allegro. Lecz to tylko takie tam. Lepiej wziąć fure do ASO i wiesz wszystko,Jeżeli auto jest git to właściciel nie będzie robił problemów, a jeśli kombinowane stanowczo odmówi i wszysko jasne
BMW sie nie psuje
Opublikowano
Rozumiem, to bardzo rozsądne rozwiązanie! Jednak chciałym dokonać zakupu w Niemczech, a to już nie takie łatwe, aczkolwiek daje mi do myślenia dlaczego nie zrobić tego właśnie tam na miejscu!
Opublikowano

oj cos takiego jak carsoft to jedna wielka lipa

jezeli chcesz naprawde sprawdzic auto to tak jak juz pisal kolega fure na przegląd pod pozadny sprzet diagnostyczny BMW

( a tak na marginesie looknij na moją 7-emke tą z opisu , jestem w stanie podjechac z nią do autoryzowanego servisu BMW na sprawdzenie pod kompem i nie tylko)