Skocz do zawartości

Poszukuje sprzedawce i montera lamp przednich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewytrzymałem, będąc w poznaniu u smorawinskiego nie bylo elektryka, w wawie (w 3 miejscach, boksreska, narbutta, i czerniakowska...) nie potrafili odpowiedziec... ( a chcialem tylko przejściówki do lamp).... ludzie tam są naprawde nie kompetentni

Szukam elektryka/mechanika/kogokolwiek kto sie zna na rzeczy,

Zapłace 2400 - 2500zł aby ktos zamontował mi ksenony (lampy po lifcie ringi do auta przed litfem, lampy+robocizna+ przejsciowki czy cokolwiek) (bląd w lcm moze zostac)

Poznań i okolice, Warszawa i okolice, oraz miasta na trasie między nimi! kij nawet dojade te 100km! ale chce miec to z glowy!!!!!

Opublikowano
Łosiowy podał Ci link do lamp zwykłych ( ringów niexenonów ), na tej samej stronie możesz kupić xenony hella za 2100, za dodatkowe 100zł przesyłają Ci przejściówki - wystrczy, że w zamówieniu które złożysz w komentarzu wpiszesz, że chcesz przejściówki. Koszt przesyłki jest po ich stronie. Dodatkowo oni służą pomocą przez telefon w razie jakichkolwiek pytań, robota jest prosta i sam sobie z tym poradzisz. Więc za 2200 masz piękne lampy i satysfakcję, że sam je wymieniłeś :wink:

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

Opublikowano
Łosiowy podał Ci link do lamp zwykłych ( ringów niexenonów ), na tej samej stronie możesz kupić xenony hella za 2100, za dodatkowe 100zł przesyłają Ci przejściówki - wystrczy, że w zamówieniu które złożysz w komentarzu wpiszesz, że chcesz przejściówki. Koszt przesyłki jest po ich stronie. Dodatkowo oni służą pomocą przez telefon w razie jakichkolwiek pytań, robota jest prosta i sam sobie z tym poradzisz. Więc za 2200 masz piękne lampy i satysfakcję, że sam je wymieniłeś :wink:

Sorki pomyliłem linki zły wkleiłem, przegladałem xenony i te zwykłe :duh:

http://hansauto.pl/sklep/product_info.php/cPath/6_100/products_id/783 .

Pozdrawiam

Opublikowano

Wielkie dzieki koledzy :modlitwa: :modlitwa:

Jutro swieto wiec hans zapewne zamkniety ale bede probowal, jednak na opisie nie wspomnial o przetwornicach czy są dołączone. Pozdrawiam i sam sprobuje :cool2: