Skocz do zawartości

E39 520 rozładowany akumulator i wielki problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Auto stało miesiąc czasu i rozładował się całkowicie akumulator na szczęście dzrzwi były otwarte ale bagarznik zamknięty chciałem naładować akumulator ale przecież w bmw jest w bagarzniku niemoge go otwarzyć tylne siedzenia się nieskładają niema dojścia co robić?
Opublikowano
Otwórz maskę i po prawej (bynajmniej u mnie)stronie masz czerwony+, a masę złap np za śrubę od zawieszenia
Marzysz o 4 kólkach?? Kup sobie 2 rowery !!
Opublikowano
Auto stało miesiąc czasu i rozładował się całkowicie akumulator na szczęście dzrzwi były otwarte ale bagarznik zamknięty chciałem naładować akumulator ale przecież w bmw jest w bagarzniku niemoge go otwarzyć tylne siedzenia się nieskładają niema dojścia co robić?

nie wiem czy to w czyms pomoze czy nie ale poczytaj jak to zrobic w serii 7 moze w serii 5 bedzie tak samo

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=64315

jak sprawdzisz to napisz czy się udalo tym sposobem czy nie

Opublikowano
Otwierasz maskę podłączasz drugi akumulator pod zacisk + przy silniku potem - do masy i otwierasz bagażnik .
Opublikowano
  • Autor
dzięki za pomoc otworzyłem kluczykiem ale trzeba było tak mocno myślałem, że złame kluczyk
Opublikowano
dzięki za pomoc otworzyłem kluczykiem ale trzeba było tak mocno myślałem, że złame kluczyk

no to patent z BMW 7 E-38 poskutkował

:twisted:

Opublikowano
  • Autor
teraz mam jeszcze jeden problem po tym rozładowaniu akumulatora niechce mi się włączyć radio włanczam pojawia się tylko napis phone mozna ustawic godzine i nic więcej niereagóje co robić?