Skocz do zawartości

E39 520 rozładowany akumulator i wielki problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Auto stało miesiąc czasu i rozładował się całkowicie akumulator na szczęście dzrzwi były otwarte ale bagarznik zamknięty chciałem naładować akumulator ale przecież w bmw jest w bagarzniku niemoge go otwarzyć tylne siedzenia się nieskładają niema dojścia co robić?
Opublikowano
Auto stało miesiąc czasu i rozładował się całkowicie akumulator na szczęście dzrzwi były otwarte ale bagarznik zamknięty chciałem naładować akumulator ale przecież w bmw jest w bagarzniku niemoge go otwarzyć tylne siedzenia się nieskładają niema dojścia co robić?

nie wiem czy to w czyms pomoze czy nie ale poczytaj jak to zrobic w serii 7 moze w serii 5 bedzie tak samo

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=64315

jak sprawdzisz to napisz czy się udalo tym sposobem czy nie

Opublikowano
dzięki za pomoc otworzyłem kluczykiem ale trzeba było tak mocno myślałem, że złame kluczyk

no to patent z BMW 7 E-38 poskutkował

:twisted:

Opublikowano
teraz mam jeszcze jeden problem po tym rozładowaniu akumulatora niechce mi się włączyć radio włanczam pojawia się tylko napis phone mozna ustawic godzine i nic więcej niereagóje co robić?