Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka, to biedna wersja (gdyby nie luksus w postaci elektryki szyb i poduch, to nie byloby chyba niczego) i dosyc droga, niekoniecznie tez bylo o nia dbane, ale co mozna powiedzic po zdjeciach. Przebieg ladnie skrecony, podlokietnik nieoryginalny i zjechany, brak detali jak znaczek na masce,,

W komisie, a radio zostawili? Chyba ma ono zachecac do kupna i podniesc standard w aucie, bo przeciez raczej zawsze wyciagaja takie rzeczy.

Z plusów widze silnik M43 na łańcuchu, 2 poduszki, teraz zauwazylem jeszcze szyberdach.

Nie podoba mi sie ten kolor w BMW, bo wygląda na wyblakły, tym bardziej w połaczeniu z szarymi zderzakami i progami.

Ja nie zawracalbym sobie tym głowy. Gdybym stawial na oszczednosc w benzynie, to tylko M43B18 ;)

Opublikowano
dzieki za szybka odp, wlasnie chyba chcialem sie utwierdzic w tym ze bida i to troche za duzo:) a co sadzisz o tej?

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3659750

zdjecia nic nie daja masz blisko podjedz i zobacz...

Opublikowano
Niezbyt ta beemka wygląda. Jakby kosztowała 5 tys to można by się zastanawiać. Biedna wersja z koszmarnym podłokietnikiem i dźwignią zmiany biegów w dość dziwacznym kształcie. Z felg odłazi farba. Przebieg to ja bym dał najmniej 300 tys - chyba, że pedały tak tylko na zdjęciu wyślizgane wyszły. Ogólnie wygląda na mocno zmęczoną.
Opublikowano
Dzieki Wam,

potrzebuje, zeby ktos spojzal z boku i oceni trzezwym okiem, bo przeze mnie w tym przypadku przemawiaja emocje, a zazwyczaj wiemy jak to sie konczy, jeszcze co sadzicie o tej http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3659750

dalem ci juz rade nie czytasz swoich postow ....

Opublikowano
Czytam, czytam, daleko nie mam to fakt, przejde sie i zobacze jak sie prezentuje w realu, tak czy tak jestescie w stanie wiecej wyczytac ze zdjec niz ja, dzieki za odp.
Opublikowano
Czytam, czytam, daleko nie mam to fakt, przejde sie i zobacze jak sie prezentuje w realu, tak czy tak jestescie w stanie wiecej wyczytac ze zdjec niz ja, dzieki za odp.

ja mam nauczke 900km. tez zdjecia podalem na forum i byla zachwalana a na miejscu okazalo sie wielkie nieporozumienie..nie napalaj sie ..

Opublikowano
W ten sposób nie kupisz auta. Zawsze na forum dowiesz się, że bida wersja, że odłazi lakier i że ma milion km, bo na pewno "kręcony". Jedź zobacz, jeśli będzie ładna i TOBIE pasowała to kupuj. Oczywiście po zaciągnięcia rady jakiego fachowca (jeśli musisz), ale tylko takiego, który zobaczy auta na żywo.