Skocz do zawartości

Pytanie o wersje mojego BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy mam pytanie moja BMW E36 sedan w wyposażeniu ma el.lusterka,alu felgi,klime,podgrzewane lusterka i kubełkowe fotele i chciałbym sie własnie dowiedzieć czy owe były montowane seryjnie w sedanach czy to są dołożone.Ja go sprowadziłem z niemiec i na tylnej klapie jest jakiś napis hammer nie wiem czy to jest orginalnie czy nie.Prosze o sensowną odpowiedz
Opublikowano
Jeśli masz orginalną kiążkę serwisową to masz w niej wyszczególnione dodatkowe wyposażenie.
Opublikowano

moze fotele masz od ///M3

A co do wersji hammer to ja osobiscie nigdy nie słyszałem aby BMW coś takiego wypuszczało

Opublikowano
Kolego jak możesz to wrzuć kilka fotek to ocenimy.
Opublikowano
Witam koledzy mam pytanie moja BMW E36 sedan w wyposażeniu ma el.lusterka,alu felgi,klime,podgrzewane lusterka i kubełkowe fotele i chciałbym sie własnie dowiedzieć czy owe były montowane seryjnie w sedanach czy to są dołożone.Ja go sprowadziłem z niemiec i na tylnej klapie jest jakiś napis hammer nie wiem czy to jest orginalnie czy nie.Prosze o sensowną odpowiedz

Wyślij do działu "Proszę o rozkodowanie kodu VIN" swój numer VIN i jakaś pomocna osoba (najczęściej Os) prześle Ci całe wyposażenie które miał Twój wóz wyjeżdzając z fabryki.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'