Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WItam! Intersuje mnie założenia Gazu sekwencji typu stag 300(lub innej dobrej firmowej instalacji) lub cos w tych pieniadzach do Bmw 325i.Gdzie w Kielcach lub w okolicach Kielc mogę to zalożyć i jaka jest na to gwarancja?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja zakładałem na ul.Kruszelnickiego w Kielcach instalacja ZAVOLI i jestem zadowolony

Baureihe: E34

Fahrzeugtyp: 520i

Motor: M50

SPRZEDANA :(

ale może E46 albo E39 tylko jaka :)

Opublikowano
Jeśli można wiedzieć ile cię to kosztowało/jaka gwarancja/i przedewszystkim jak sie teraz jezdzi?i moze cos odnosnie spalania tez bym prosil.Pozdrawiam
Opublikowano
Jeśli można wiedzieć ile cię to kosztowało/jaka gwarancja/i przedewszystkim jak sie teraz jezdzi?i moze cos odnosnie spalania tez bym prosil.Pozdrawiam

Koszt 3100zł wlew we wlewie paliwa gwarancja 2 lata (a z serwisem niema problemu jak coś sie dzieje to sie dzwoni i sie umawia na ten sam dziń albo na następny)

Dużej różnicy PB a LPG nieodczówam ale jakaś napewno jest ( ale niegaśnie niefalują obroty nic z tych rzeczy).

Spalanie to zależy dużo od jazdy max 16l ale to trzeba sie troszku postarać jak normalnie sie jeździ to tak od 12-14l a na trasie 11l

POZDRAWIAM

Baureihe: E34

Fahrzeugtyp: 520i

Motor: M50

SPRZEDANA :(

ale może E46 albo E39 tylko jaka :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Polecam Carstil w Końskich.

http://www.carstil.pl/

Mam od właściciela BMW z gazem i nie narzekam.

Lubi BMW i zna się na instalacjach gazowych. Ja tamnawet z Gdańska na przeglądy jeżdżę :)

Pozdrawiam

BMW i V8 to idealne połączenie :)