Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam muszę zmienić w moim 316 m43 pompke paliwa, termostat oraz tarcze+klocki z przodu.

I teraz moje pytanie, czy taka pompka:

http://moto.allegro.pl/item257479484_pompa_paliwowa_paliwa_bmw_e36_316_318_320_325_328.html

i taki termostat:

http://moto.allegro.pl/item257058319_termostat_bmw_e36_e34_febi_silnik_m43.html

to gra warta świeczki?

Co do termostatu to myśle, że Febi nie można nic zarzucić, a jak z tą pompką? Jak z cenami sklepowymi, bo nawet nie miałem czasu zapytac ? :)

Jakie polecacie tarcze i klocki do 316 coupe?

Opublikowano
Jak z cenami sklepowymi, bo nawet nie miałem czasu zapytac ?

Klocki + tarcze na przód do 318is to koszt ok 800zł oczywiście oryginały. Nie pamiętam czy w Twojej coupe są takie same :?:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Jak z cenami sklepowymi, bo nawet nie miałem czasu zapytac ?

Klocki + tarcze na przód do 318is to koszt ok 800zł oczywiście oryginały. Nie pamiętam czy w Twojej coupe są takie same :?:

Wiesz co w sumie to sam nie wiem czy są takie same :doh: 800 zł to spory wydatek, jako, że zbiram pieniadze na nowe auto :) Szukam więc troche tańszego rozwiązania. A co sądzisz o tarczach ATE i klocka Ferodo? Patrzylem na allegro i cena nie jest jakaś wygórowana, a jakość podobno ok.

Opublikowano

No 90% forumowiczy poleci tarcze ATE :D Co do klocków to nie pomogę. Trudno podobno dobrać bo jedne bardzo brudzą felgi a drugie przy hamowaniu strasznie śmierdzą.

A czy Twoje coupe na handel jest. Pytam bo nikt nie robi takich remontów przed handlem auta :D

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Owszem auto bedzie na handel, ale dopiero gdzieś w lato przyszłego roku, do tej pory to jeszcze troche sie nim najeżdze :) Nie chce kupować jakichś drogich, ale chały też nie bede robił, bo nie wykluczone, że auto kupi znajomy :cool2:
Opublikowano
Nie sprzedawaj znajomym :nienie: Potem się zacznie że to się psuje to tamto. Że sprzedałeś mu lipę.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'