Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam jeszcze pytanie odnośnie tego w ktorym roku zaczęli produkować z3 z tą szerszą d :oops: ką. Z3 które jeżdzi po mojej guberni ma jakiś nienaturalnie szeroki tyłek????
Opublikowano
zakonserwowac dach preparatem CARAMBA

Najpierw myjesz dach pierwszym środkiem rozpylasz na mokry dach i szorujesz gąbką, potem spłukujesz i czekasz aż dach całkowicie wyschnie (ważne żeby nie był nawet wilgotny) potem bierzesz spray/impregnat i psikasz równomiernie na cały dach potem czekasz 3 minuty i znów pryskasz. Na koniec modlisz sie żeby nie padało przez 24h i koniec :)

szerszy tył Z3

Szerszy tył mają modele powyżej pojemnosci 2.8 a juz całkowicie inny tył modele po liftcie.

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano
A która wersja wam się bardziej podoba prywatnie :modlitwa: Szanowni Właściciele Zetek :?: :D ta z wąskim czy rozłożystym tyłkiem???? :?: :idea:
Opublikowano
Wtam,moglibyscie mi nadac namiary na jakiegos kolo co ma hardtrop do z3?dzwonilem do goscia do Zgierza i co kloega podał w poprzednim watku niestety nie posiada :(
Opublikowano

hardtop

w Polsce raczej nie znajdziesz tylko niemcy...

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano
Obawiałem się tego pytania :oops: Tak naturalnie mam ją :liar: :liar: :liar: jest bardzo szybka..... :liar: nie no żartuję jeszcze niestety poruszam się konserwą ale mam nadzieję że tego lata w końcu stanę się posiadaczem zetki. Sam wiesz ile dylematów musi mną miotać kolor, silnnik... itd..itp a w domu jeszcze ględzą mi żebym myślał nad 4 osobowym cabrio.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kup autko. Żadne inne. 4 osobowe to cabrio.. jakie by nie było.. Dwójka to roadster..

Wiesz. Są auta którymi się jeździ, i sa auta które się kocha...

Opublikowano
Oczywiście zgadzam się z tobą w 100%-ach. :P Tylko dwuosobowe autko to :modlitwa: prawdziwy sportowiec. A w twoim opisie widzę że wozisz się sliczną maszynką :clap: :clap: :clap: