Skocz do zawartości

Znowu komp......Bardzo proszę zajrzeć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

jestem tu nowy jako zalogowany, ale dosc długo sledze forum i tego o co chce zapytac nie znalazlem.

Z góry dzieki wielkie za odpowiedz.

Moje E39 jest z 1996 r. i z tego co wiem ma maly komputer ten bez wyswietlania komunikatów - wisi mi tylko na -40. Muszę się zajac termometrem-jeszcze nie bylo kiedy.

Mam przy kierunkach przelacznik BC. W kazdym razie przy naciskaniu włącznika BC nic sie nie dzieje -40 dalej wisi. A powinno tez wskazywac: zuzycie, zasięg, przeciętną prędkość.

Na panelu głównym po wciśnięciu "zegara" tez zadnej godziny mi nie wyswietla.

Mam walniete cos z jakims modulem, albo cóś?

Gdyby ktos byl uprzejmy mnie oswiecic, bede bardzo wdzieczny.

pozdrawiam serdecznie

przemek

Opublikowano

Tzn. ze kostki przy liczniku moga miec wpływ na komputer, ze sie zawiesił, na temperaturze,tak? Mimo tego ze termoimetr jest niesprawny powinien wyswietlac zuzycie, czy srednia....

Grzebac w kostkach?

pzdr

Opublikowano
Prawdopodobnie poprzedni wlasciciel wymienial wlacznik i zamontowal nowy z bc a w aucie tego nie bylo. Auto bez bc pokazuje tylko temperature zewnetrzna a jak brak czujnika temp. lub gzieś te kabelki nie lacza to pokazuje -40(sprawdz czy masz czujnik temp.zewnetrznej)