Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiem ze było o tym milion razy itp. ale czym i jak go wyczyścić, proszę o jakiś tutorial bo nigdy tego nie robiłem. już wiem gdzie jest bo znalazłem na forum linka ze nie trzeba zdejmować kolektora w 44 tylko teraz moje pytanie jak go wyczyścić rozebrać itp żeby nie popsuć. Obroty dziś zaczęły mi denerwująco falować od 700- do500. wiec to pewnie to :/ pewnie miało nato wpływ ze zalałem podejrzane paliwo na podejrzanej stacji jakieś 3 dni temu.
zdjęcia mojej beemy ---->nowe foty !!!http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=61477
Opublikowano

najlepsza benzyna ekstrakcyjna lub jeszcze lepiej jakis preparat do czyszczenia gaźników! WD 40 odpada bo jest za tłuste, ropa takze!!!!!!!!!zapusc tym go i potelep jeszcze raz zapusc i poczekaj niech tam cos zacznie działac i wypłukaj go jeszcze raz! ja tak zrobiłem i gra lux juz!

a jezeli dalej ci bedzie falował to odłacz czujnik od przepływu spalin z komory silnika czy jakos tak, i zobacz jak silik bedzie pracował! jak dobrze bez spadków to pojeździj troche z tym odłaczonym czujnikiem! tak mi jakos wujek mechanik mówił tylko juz niepamietam jak to sie dokładnie nazywało!

POZDRO!