Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam proste pytanko koledzy i kolezanki :) nigdy nie siedzialem w temacie felg ale chce kupic wreszcie cos dla siebie. Znalazlem dwa modele tylko nie wiem czy zaloze na nie moje oponki 195/60/15 Z gory dzieki za odpowiedz

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=258850515&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

http://moto.allegro.pl/item254380206_felgi_bmw_5x120_et_38.html

pozdro600

Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Felgi szału nie zrobią ale lepsze to niż stalówka.Oponki wejdą bez problemu.

Wiem ze nie robia szału :) ale dla mnie to i tak super po stalowkach. Zwykle i bez tysiaca szprych ktorych nie mozna domyc :) dzieki za info

Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Witam liczy sie ET

Oczywiście ET jest bardzo ważne ale kolega pyta czy na te felgi wejdą opony 195 więc wydaje mi się że szerokość felgi się liczy.

W drugim linku fele mają 7 cali więc oponka 195 będzie :cool2:

Na pierwszy link uważaj bo koleś nie podał żadnych oznaczeń felgi poza średnicą i napisał że jeżdziły na 5-tce a tam jest całkiem inne ET.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Felgi szału nie zrobią ale lepsze to niż stalówka.Oponki wejdą bez problemu.

Wiem ze nie robia szału :) ale dla mnie to i tak super po stalowkach. Zwykle i bez tysiaca szprych ktorych nie mozna domyc :) dzieki za info

Nie no jasne że tak ,nie chciałem cie urazić czy coś takiego :cool2: , wolałbym szukać już jakis 16 calówek bo 15 to jednak ciut za małe :wink: ale to sie wiąże z kupnem opon a to juz kolejny wydatek wiec lepsze te niż żadne, dowiedz sie jakie mają dokładnie oznaczenia ,czy są proste itp itd ,a jak wszsytko bedzie ok to kupuj i na wiosne felunek jak znalazł.Pozdrawiam