Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moze sie cos wiecej popsuc, kupilem caly kpl czyli jak cos z tych 3 rzeczy padnie to mam nowe,tylko czeka mnie trasa do niemiec w okolice norybergi a tam sa spore goreczki i boje sie ze moze tam padnie i nie wroce nawet do domu, co sadzicie

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

Opublikowano
o to chodzi ze tak bardzo malo sie slizga, jak bym sam jechal to bym sie nieobawial ale w 4os. to juz ma co ciagnac. spowrotem juz bede sam jechal wiec mysle ze bedzie dobrze :|

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

Opublikowano
Zasadniczo trzymanie nowego sprzęgła w szafie jak stare jest na dobiciu jest nieuzasadnione logicznie :D Ja bym wymienił- no i właściwie wymieniłem :-)
Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
No to taniutko! Ja zw wymianę sprzęgła i sręzyn zapłaciłem 400 złotych. Nie mam taniego mechanika a tych co odwiedzam znam z jak najlepszej strony. Miewałem juz w zyciu niespodzianki spowodowane niechlujnymi wymianami elementów. Poza tym zalezy to pewnie od regionu kraju. W Poznaniu ruch mają raczej spory Ci lepsi.
Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)