Skocz do zawartości

Montaż zestawu glosnomowiacego pod radio....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Jutro montuje szefowi zestaw glosnomowiacy nokii w E39. I teraz moje pytanie gdzie i jak moge podpiąć się pod radio aby podłączyć kabelek od wyciszenia radia? Radio jest oryginalne...

Bardzo proszę o jakieś sugestie i porady bo w BMW nigdy jeszcze zestawu głośnomówiącego nie montowałem oprócz Fordów i Opli, a tam to tandeta i każdy plastik ładnie schodzi.... :D

Pozdrawiam i proszę o pomoc :)

Opublikowano
Jest napewno możliwość wyciszenia radia. Kolega montował u siebie taki zestaw i wyciszenie działa :cool2:
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano
Jest napewno możliwość wyciszenia radia. Kolega montował u siebie taki zestaw i wyciszenie działa :cool2:

No wiem, że jest ale gdzie się podpiąc, jak wymontować radio? :jawdrop: :jawdrop:

Opublikowano

piotrek1 jeszcze raz bardzo Ci dziękuję :D

Montowanie zestawu przenieśliśmy na sobotę, także jakbyś miał jeszcze jakieś porady/ schemty to proszę bardzo :modlitwa: :modlitwa:

Niemieckiego nie znam, ale wnioskując po zdjęciach wystarczy tylko odkrećić śrubke i radio wychodzi już na luzie?

Może wyciągałeś radio za pomocą odgięcia tych blaszek i napiszesz coś więcej :) ?

aha BMW jest z 2001r.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za pomocą tych blaszek nie wyciągałem,ale tam piszą że trzeba pchnąć ją w prawo.Zarówno po odkręceniu śrubki w pierwszym przypadku jak i drugim wychodzi tylko ten wyświetlacz,pózniej masz jeszcze dwie śrubki pod samym odtwarzaczem-nie powinieneś mieć kłopotów.Być może będziesz musiał pomóc trochę wyświetlaczowi pomóc wyjść i to wszystko.
Opublikowano

Jestes mega-kozak. Dzięki. Napewno sobie poradzę ;) :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Zestaw zamontowany, bardzo szybko i sprawnie mi poszło, dzięki jeszcze raz, temat do zamknięcia :D