Skocz do zawartości

PILNIE poszukuje rozpiski bezp. 528 1997r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Zgubiłem rozpiskę bezpiecznikow która jest w schowku , znalazłem na forum ale od 2,5 tds z 98r w j.polskim przetłumaczoną z włoskiego i jeszcze jedną po niemiecku chyba tez 2,5 tds z 98r ale widze ze sie różnią . Czy ma ktoś moze rozpiske do 528 z 97 r ? Pilnie jeste mi potrzebna.
Opublikowano
Piotrze ten link własnie znalazlem , są tam dwie rozpiski . Przetłumaczona z włoskiego i po niemiecku. Są to rozpiski z 2,5 tds i różnią sie miedzy sobą . Ja ma 528 i nie wiem czy mam identyczny rozkład bezpiecznikow, gdyż widzę ze niektóre miejsca mam puste .
Opublikowano
Mistszu1 niestety nie mam mozliwości odebrania rozpiski faksem , czy nie miał byś mozliwości zrobić skanu i wyslac mi na mail ?? Pozdrawiam
Opublikowano
Mistszu1 niestety nie mam mozliwości odebrania rozpiski faksem , czy nie miał byś mozliwości zrobić skanu i wyslac mi na mail ?? Pozdrawiam

to może kolega piotrek1 Ci pomorze bo nie mam skanera, chyba ze ksero priorytetem :lol:

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oto rozpiska z mojego auta 520 ,ale po niemiecku-jak byś czegoś nie wiedział pisz.

http://img232.imageshack.us/img232/311/bded84b3998ffaa2sw8.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam potrzebuje rozpiski bespiecznikow do e-39 kombi 98r te co sa z tylu po prawej stronie nad aku.Nigdzie nie moge znalesc moze ktos ma bardzo bym rosil.

A nie masz jej naklejonej na tym boczku co go odchylasz żeby sie dostać do bezpieczników ?

Opublikowano
Witam potrzebuje rozpiski bespiecznikow do e-39 kombi 98r te co sa z tylu po prawej stronie nad aku.Nigdzie nie moge znalesc moze ktos ma bardzo bym rosil.

A nie masz jej naklejonej na tym boczku co go odchylasz żeby sie dostać do bezpieczników ?

NIE tam nic nie ma /a spalony byl 30A u gory wymienilem ale nie wiem od czego on jest/