Skocz do zawartości

visco się przekrzywiło i ucieka woda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie, a dokładniej:

wróciłem z trasy, postawiłem samochód na kilka minut, tyle co zajeło mi głosowanie i wróciłem do auta. Odpalam a tu słyszę jakieś tarcie. Zaglądam pod maskę a tam visco krzywe, chodzi dobrze tylko krzywe jak by ta rolka się bluzowała, łapię rekami i chce naprostować... ok idzie ale wraca na poprzednie miejsce bo rolkę ciągnie pasek i przy naprostowaniu woda uciekała. Wie ktoś co to może być? Jeśli tak to będę wdzięczny za odpowiedz.

Pozdrawiam.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam.

Jak w temacie, a dokładniej:

wróciłem z trasy, postawiłem samochód na kilka minut, tyle co zajeło mi głosowanie i wróciłem do auta. Odpalam a tu słyszę jakieś tarcie. Zaglądam pod maskę a tam visco krzywe, chodzi dobrze tylko krzywe jak by ta rolka się bluzowała, łapię rekami i chce naprostować... ok idzie ale wraca na poprzednie miejsce bo rolkę ciągnie pasek i przy naprostowaniu woda uciekała. Wie ktoś co to może być? Jeśli tak to będę wdzięczny za odpowiedz.

Pozdrawiam.

Pompa do wymiany, niedroga sprawa.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Normalnie ten sam czas pomiaru :cool2:

No :cool2:

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź, napiszcie jeszcze czy dużo roboty jest przy wymianie tej pompy i jak się do niej dostać bo za cholerę nie umiałem jej wymontować