Skocz do zawartości

Centralny zamek ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam moje pytanie polega na tym ze gdy odpale samochód i rusze pochwili zamyka mi sie samochód i czy jest możliwość wyłączenia tego w jakis sposób ???
Opublikowano
czy te objawy były wcześniej , czy zaczeły się dopiero teraz
Opublikowano
jezeli to orginalny alarm to pierwsze slysze jak dokladany jest to kwestia zaprogramowania go jak nie masz instrukcji musisz sie tylko dowiedziec co to za alarm i na necie znajdziesz
Opublikowano

Mój znajomy miał coś takiego w passacie. Było to zabezpieczenie przed wyrzuceniem kierowcy/pasażerów z auta i kradzieżą samochodu. VW jest albo ze Szwecji, albo ze Szwajcarii i miał już to zamontowane. Piszę "było", bo pozbył się tego w najgorszy sposób - wychlastał centrala :duh: :jawdrop: :mad2:

Myślę, że może dało by się to obejść, ale z ogromną pomocą jakiegoś elektronika :doh:

Opublikowano
Mój znajomy miał coś takiego w passacie. Było to zabezpieczenie przed wyrzuceniem kierowcy/pasażerów z auta i kradzieżą samochodu. VW jest albo ze Szwecji, albo ze Szwajcarii i miał już to zamontowane. Piszę "było", bo pozbył się tego w najgorszy sposób - wychlastał centrala :duh: :jawdrop: :mad2:

Myślę, że może dało by się to obejść, ale z ogromną pomocą jakiegoś elektronika :doh:

w wiekszosci alarmow jest to wylaczalne
Opublikowano

Taż tak myślę :!:

Jedynie może to być trochę kłopotliwe, gdy się nie ma żadnej instrukcji do alarmu.

Opublikowano
  • Autor
Najlepsze jest to ze mam instrukcje od alarmu ale tam nic niepisze ze alarm posiada taką funkcje. Wiem ze w E-39 występuje taka funkcja. Jutro jade podłączyć auto pod laptopa bo podobno w E-39 idzie to wyłączyć zapomocą laptopa.