Skocz do zawartości

Problem z radiem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tak, ale po co im to jeszcze bardziej ułatwiać? gdyby na tym drugim forum tego nie było to już byłoby o dwie strony trudniej :wink:
Opublikowano
Ok, no to mam problem...

Chyba będzie sięopłacać poszukać jakieś radio BMW na allegro, bo spec skasuje mnie pewnie na około setki. :evil:

Dzięki za info.

JAK KTOŚ ZNA JAKIŚ UNIWERSALNY KOD DO RADIA TO NIECH DA ZNAĆ :phone:

A może kod jest podany na kompie auta?

Może trzeba wcisnać jakieś MaGiCzNe PrZyCiSkI?

NIe nie skasuja cie na setki, mnie odkodowanie radia koszotwało 30 PLN bezposrednio u gościa który to robi ale jezeli takiego nie znasz to możesz przejść sie do jakiegoś sklepu z uzywanyi radiami oni takich gośći znają no i licza sobie jeszcze raz tyle (mnie chcieli skroićna 60 PLN pomimo ze sami tego nie robią tylko zlecają)

http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano
  • Autor

Radio rozkodowane na wolumenie w Wa-wie, więc po problemie:)

Koszt 60zł + 20 min czekania.

• 2 lata później...
Opublikowano
Siemka. Wlasnie tez mam problem z radiem wchodze w tego posta z kalkulatorem i usuniety jest ;/ podal by mi ktos przynajmniej nazwe progsa albo wyslal na e-mail ?:D [email protected]
Opublikowano
posłałem ci paczkę kalkulatorów spakowanych rarem, mam nadzieję że coś dopasujesz.
Opublikowano
O kurde a ja to usunolem :duh: Archiwum sie otwieralo z bledem. Podeslesz jeszcze raz ? :norty:
Opublikowano
tak podeślę ci, tylko teraz do rana w robocie siedzę, więc dopiero jutro rano, jak nie zapomne :twisted: , a kożystasz z plików torrent?? Bo ja to z torentów ściagałem
Opublikowano
Już nie :mrgreen: Ściagam z warezow :cool2:
Opublikowano
już ci posłałem, ściągnij sobie na dysk z poczty i rozpakuj winrarem albo w totalcommanderze