Skocz do zawartości

Odblokowanie webasto - małopolskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wiem że już temat nieraz przerabiany, aczkolwiek do tej pory dotyczył głównie okolic Warszawy.

Chciałbym przeprogramować moje e39 2002 530d aby oprócz dogrzewania tylko komory silnika mogło dmuchać ciepełkiem także do środka...

Czy ktoś w małopolsce (pref. Kraków) dokonywał juz takiego zabiegu? Jeśli tak to gdzie i za ile jest to mozliwe?

Narazie pytałem u speców z ul. Szczecińskiej w Krakowie (sławny Pan Wiesiek :) ) ale ich elektronik jescze takich cudów nie potrafi :)

Pozdrawiam i proszę o odpowiedz, Tomek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No więc odblokowałem to u specjalistów na Szczecińskiej w Krakowie ;)

ZA bardzo przystepna cene ;) po szczcegoly sami sie przejedźcie. Działa miodzio, programujemy sobie godzine i wsiadamy do cieplutkiego autka :dance:

To teraz troche przyspamuje: SZUKAM DOBREGO LAKIERNIKA Z KRAKOWA I OKOLIC :) Pomoże ktoś?

Opublikowano
No więc odblokowałem to u specjalistów na Szczecińskiej w Krakowie ;)

ZA bardzo przystepna cene ;) po szczcegoly sami sie przejedźcie. Działa miodzio, programujemy sobie godzine i wsiadamy do cieplutkiego autka :dance:

cos wiecej na temat odblokowania ?? czy to tylko spam ??