Skocz do zawartości

Pytania amatora dotyczące 320d 99r.Proszę o waszą pomoc !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam właśnie nabyłem 320 td 99r. więc proszę wybaczcie moje amatorskie pytania :oops: jeżdziłem dotychczas a4 więc bmw jest mi obce. Więc proszę o odp: jak uruchamia się i steruje webasto? do czego służy dioda obok włacznika świateł ( u mnie nie miga ani nie świeci) , ? jak podnieść auto które mam firmowo w BMW obniżone ( czy sama wymniana spręzyn wystarczy?) Obok regulacji wysokości świateł mam również regulację pod którą jest rysunek licznika i pod nim cztery kropki do czego to służy ?I jeszcze jedno jak temperatura silnka powinna być na pokazywana ?
Opublikowano

Ze było to fakt ale że pyra... :-)

Te światełko- dioda faktycznie byłamkilka razy (sam pytałem nie szulkając :-) ) to jest regulacja podświetlenia tablicy - taka zmierzchowa.

Temperatura przy 3-4 stopniach na dworze powinna byc w pionie- 90 stopni po 4-5 kilometrach maxymalnie.

A ten rysunek licznika to nie jest czasem zwykłe ściemnianie podświetlenia......

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
FILON :modlitwa: wielkie dzięki ziomek to zawsze pomoże jeszcze jedno mam firmowo sportowe zawieszenie i fele 17 auto lezy nisko ze ledwie na przegląd wjechałem :lol: czy wystarczy normalne spręzyny wstawić i jak sądzisz ile uniesie się i czy te moje amorki dadzą radę na tych stand. spręzynach? podrawiam