Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazlem cos takiego

http://www.allegro.pl/item255331006_wyjatkowe_lampy_tylnie_bmw_e39_.html

albo

http://www.allegro.pl/item251903947_bmw_5_e39_lampy_tyl_dymione_.html

pytam z ciekawosci czy zakladal ktos cos z tych lamp??????jak to wyglada w realu???

bo koledze robie bmw na czarno-wszystko idzie w kolor-na czarno i lampy maja byc tez ciemne.

a ja jestem przeciwnikiem tandety i chcialbym wiedziec co i jak wyjdzie z tej przerobki....

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

oj lampy mi sie nie podobaja

ja jestem zwolenikiem tego co w serii

a i tak wlasciwie nikt Ci nie da gwarancji ze te lampy bede dobrze pasowaly , moga parowac , podciegac woda itd.

ja zdecydowanie odradzam

Opublikowano

Jak auto ma byc całe czarne to proponuję te ciemniejsze lampy.

Ja kupiłem klosze lamp z firmy DEPO biało czerwone za 400zł z przesyłkom. jakość zadowalająca, wszystko pasowało tylko miejsce łączenia nie załadnie obrobione.

A jaki kolor felg też czarne?

Opublikowano

robie kolesiowi auto.pomalowane w kolor wszystko co sie da,zostaly tylko chromy....

felgi maja polerowany rant i srodek felg tez bedzie pomalowany w kolorze nadwozia.

pytam co i jak,bo gosc kupi lampy a problem z montazem bede miec ja.....

ps...

ja tez jestem zwolennikiem serii,ale jak klient sobe zyczy...

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Jak klient sobie rzyczy to kup IN-PRO HELLA (jest kilka kolorow,diody) jakosc oryginalu tylko cena troche wyzsza, ale masz gwarancje, ze bedzie wszytko pasowac.

Pare postow wczesniej byl podobny temat. Przesledz a dowiesz sie wszystkiego.

Samochod ma wygladac ladnie (robisz wszystko czarne itp.) a jak wstawisz plastik 3 kategorii to tylko zepsuje wszystko. Mam nadzieje. ze klient chce jak najciemniejsze lampy bo jak wstawisz biao-przezroczyste to bedzei tandetna kopia lexusa is200.

pozdr