Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zauważyłem ostatnio, że przewala mi się po samochodzie jakaś bliżej niezidentyfikowana część.

Próbowałem odnaleźć źródło jej pochodzenie, ale niestety bez rezultatów. Czy ktoś z Was wie od czego to jest :?:

http://img137.exs.cx/img137/2585/img1063e5kh.jpg

Za odpowiedź z góry dziękuję, pozdrawiam i życzę Wesołego karpia ;)

Opublikowano

Podaj numer BMW jaki powinien być wybity na tej części (jeżeli jest to oryginał), to Ci powiem.

Na moje oko, to nie jest przypadkiem dolna część tylnego zderzaka przy rurze wydechowej ?

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

aha

mnie sie tez tak wydaje ze to taka zaslepka

tam powinny byc dwie podobne z tylu pod zderzakiem ale faktycznie to najlepiej rozpoznac po numerze

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano

Nie mam pojęcia, choć na pierwszy rzut oka pomyślałem o rejonie schowka pasażera i okolic... ale e36 nie miałem i nie znam tego samochodu tak dobrze :)

W sumie to niezły pomysł... na zabawę - robimy zdjęcia dziwnych przedmiotów-części swoich BMW, wrzucamy je na forum i zgadujemy...

....Wiem, wiem, to nie jest miejsce przeznaczone do rozrywki, tylko do poważnych dyskusji na temat BMW...

Michał B. - Gdybyś podał nr, to już byś miał odpowiedź, a tak mamy zgadywankę...

Pozdrawiam, Michał
Opublikowano

Przepraszam za brak numerków w planie miałem je umieścić ale z roztargnienie zapomniałem ;)

Numerki, które mam wybite na owej części to:

8 167 844 a.F

51.16 8 167 825 9

Na części jest logo BMW, więc wygląda na oryginalną, stąd ten post ;)

Opublikowano
To na milion procent jest część od przedniego podłokietnika. Jak niewierzysz to podnieś go do góry i sprzwadź, napewno będzie tego tam brakowało (jeśli to oczywiście część z Twojego samochodu) :)
Opublikowano
To na milion procent jest część od przedniego podłokietnika. Jak niewierzysz to podnieś go do góry i sprzwadź, napewno będzie tego tam brakowało (jeśli to oczywiście część z Twojego samochodu) :)

Dzięki za podpowiedź, część ta faktycznie pochodzi od podłokietnika, który rozbierałem ok. 2 miesiące temu przy okazji rozbierania całej konsoli i jej nie wsadziłem;)

Swoją drogą jak mi się tak walała po samochodzie to bardziej obstawiałem na jakiś uchwyt mapy przy schowku czy coś w tym stylu ;)