Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem na etapie wymiany błotnika w E-36. Niestety mam delikatny temat, na który niestety nie znalazłem odpowiedzi na forum. Błotnik ma dwa kolory: Kolor nadwozia oraz na samym dole w kolorze takim jak progi- kolor szarawy. Czym można to pomalować, żeby zachować wygląd oryginalny i żeby zrobić tzw "baranka". Za odpowiedz z góry dziękuje. :?: :!:
Opublikowano
Skoro będziesz lakierował błotnik, to spytaj się lakiernika o to. A inna sprawa, że są farby baranki - tylko boję się, że z odcieniem będzie ciężko utrafić - najlepiej by chyba było zrobić taką fakturę i pomalować całe progi (na szaro - nie pod kolor nadwozia nie wyjdzie to drogo).
Opublikowano
No właśnie tego się obawiam, że będą różne kolory. Wiesz gdzie można kupić taki lakier najlepiej w Warszawie? Lakiernik ma na to wizje ale boję się że wyjdzie to jak "wiejski tuning" :) i będzie po robocie.
Opublikowano
ja na twoim miejscu zostawił bym "Baranka" , jest to orginalna konserwacja bmw- nigdy nie zrobisz lepszej. Sostaw jeżeli nie musisz, chyba że błotnik w tym miejscu jest uszkodzony.