Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Sprawdzone MK1-MK4. Działa.

Jak nagrywałeś??

Opublikowano
Ściągnęłem do przetestowania i wypaliłem tak, jak już wcześniej napisałem. Przetestowałem, działa. Spójrz wyżej na opis.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

hmmmm, zrobiłem dokładnie tak jak w opisach, płyta się nagrała, jest na niej 5 plików... wszystko wydawało się ok, ale .....

po włożeniu płyty do navi na ekranie wyskoczyło, że nie ma płyty, nie dało jej się długo wyciągnąć ( świeciły się obie lampki, chyba jest to MK2), po chwili ciszy wysunęła się tylko, że teraz po włożeniu nic się nie dzieje, nie pali się lampka, że płyta jest w środku i nie da się wybrać z menu navi, opcja zrobiła się nieaktywna...... nabroiłem jakoś ???? :duh:

Macie jakieś pomysły?

Edytowane przez CichyTM
Opublikowano
co prawda zmarnowalem 2 plyty bo myslalem ze to moze jakas bzdura ze trzeba tak wolno nagrywac ;) .. bo faktycznei.. nagralem najpierw 15x .. i plyta weszla.. pomililo.. i wyszla.. wrzucilem druga.. na 5x.. pomielilo.. i lampka z cd-in zgasła :| .. cale szczescie plytka po kilu razach 'eject' wyszla.. i nagralem kolejną z predkoscią x1 .. i z iso .. i bangla aż miło :) .. moja bumcia to e39 96' wiec chyba mk1... i dziala :)
E39 540iA ... Kocham i Szanuję... :)