Skocz do zawartości

Oryginalne miejsce na hak....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Zakupiłem do swego auta wypinany hak(kula wypinana i zabezpieczana na kluczyk). Niejeden spyta po co, ale nieważne :D

Czy ktoś kto ma też takie urządzonko mógłby mi powiedzieć w ktorym miejscu standartowo w bagażniku producent przewidział na niego miejsce?

I jeszcze jak wyglada do niego futerał, pokrowiec, pojemnik czy jak kto woli uchwyt? Jak jest mocowany? Szukam jakiekolwiek info.

Będe bardzo wdzięczny za jakieś foty tego w bagażniku albo też namiary gdzie coś takie nabyć .... Nie chce by walal się po bagażniku z jednej strony na drugą. Szukałem na Allegro ale ani widu ani słychu o czymś takim :(

Na realoem jest:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BE51&mospid=47425&btnr=71_0111&hg=71&fg=10

Do czego to się przykręca??? Poz.11 wkłada się do poz.10?? Czy tak?

Za jakiekolwiek info, dzięki :modlitwa:

pozdro 4 all

Opublikowano

Tam zaraz niecierpliwy ...... :D

Z tego co dotąd ustaliłem to miejsce haka jest w kole zapasowym-w jego wnęce. Na hak jest futerał, zwykle ze styropianu.

Teraz jeszcze tylko szukam jakiegoś foto jak to wygląda w e36, choć pewnie w innych modelach jest to samo

Może mi ktoś zrobić fotkę jak u niego to wygląda i najlepiej podesłać mi na maila - [email protected]

pozdro