Skocz do zawartości

Pies na drodze....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczoraj jechałem moja beemką ok. 22 godziny i nagle pojawił mi się na drodze pies.... nie będę pisał co było dalej z nim. Tak niefortunnie wpadł pod koła, że pękł mi pasek klinowy :? Brak paska brak wspomagania... ale dlaczego tak szybko temperaturę złapał?? Chłodnica na szczęście cała. Czy pasek odpowiada też w jakiś sposób za chłodzenie silnika?

Dziękuję za odpowiedzi

Pozdrawiam

Opublikowano
zapewne ciagnie popme wody......brak paska brak wspomagania brak chlodzenia.......
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
...aha no i czy muszę jechać z autem do mechanika czy samemu można to zrobić? Problem troche jest z kanałem. Można go jakoś od góry założyć??
Opublikowano
mechanik Ci to zrobi za pare minut, Ty pewnie nie masz wprawy w takich rzeczach wiec daj sobie spokoj, szkoda czasu, chyba ze masz zapedy do grzebania w srobkach,tyle ze do mechaniora musisz sie zaholowac....
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
Dostęp do paska klinowego w R6 jest banalnie prosty, można go wymienić w minutę. Trzeba mieć jednak kanał, bo zmienia się go od strony podwozia.
Opublikowano
Dostęp do paska klinowego w R6 jest banalnie prosty, można go wymienić w minutę. Trzeba mieć jednak kanał, bo zmienia się go od strony podwozia.

u siebie wymieniłem bez kanału a jak jest w e46 to nie wiem:)

http://img258.imageshack.us/img258/7452/bmw9aq.jpg