Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam duzy problem i nikt nie jest w stanie mi pomuc, posiadam 520 24v e-34 94r autko jest bardzo zadbane i bylo wszystko ok przez rok czasu ale teraz auto stracilo moc i do 3000tys obr nie przyspiesza doslownie dlawi sie jakby sie przycinal na kazdym biegu dopiero po przelamaniu w mece 3000tys obr jedzie juz normalnie ,i wystepuja do tego wibracje w silniku na postoju w granicach 2000-2500obr ze az mi fotel trzesie. Vanos troszke sie odzywa ale jest to niewielkie grzechotanie. nikt w lublinie ani w okolicach nie jhest mi nawet w stanie stwierdzic co sie dzieje a bylem juz chyba wszedzie......POMOCY
Opublikowano
sprawdz wszystkie gumy!!! wyglada na lewe powietrze.....potem przeplywka , komputer......mozesz sprobowac kompa zresetowac...Chyba ze to wszystko zostalo juz sprawdzone przez fachmanów.... Pozdraawiam.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

wlasnie co najgorsze to wszystko jest juz sprawdzone a fachowcy powiedzieli ze nie wiedza co sie dzieje i lepeiej zebym sie przyzwyczail bo napewno bedzie mnie to drogo kosztowac do du..... z takimi fachowcami a lepszych podobno w lublinie nie ma i co robic dalej, oprucz tego co opisalem z silnikiem doslownie nic sie nie dzije nie lyka oleju nie dymi pracuje wzorcowo powiedzialbym idealnie

komp nie wykazuje zadnych bledow jeszcze trzesienie moze bym przezyl ale po zmianie biegu no wyzszy gdzie obroty nie beda przekraczac 3000tys samochud stoi w miejscu i nie jedzie :cry2: