Skocz do zawartości

sprzedaje e39 tds i jak to wytlumaczyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma tds z 96 i pokazuje licznik 245tysi km. kiedys bylem na komputerze i koles mial dobry orginalny niemiecki program i niemogl odczytac przebiegu nigdzie bo ktos wczesniej cos tam grzebal i pozmienia kody. liczniki mam od kombj a mam limuzyne wykazalo i poduszki orginalne niewystrzelone. kasowal bledy. ksiazka serisowa konczy sie w 2002 roku na 134tys.pierwszy wlasciciel byl z 1939 roku i mial ja przez 6 lat, potem gosciu z 1950 i od roku ja. bmw pochodzi z niemiec spod granicy szwajcarskiej. auto jest w miare dobrze zadbane i wszystko sprawne( zadnych typowych usterek znanych z tds)

I tu byl jakis palant z programem typ z allegro i podlaczyl kompa i nieodzytal i walna ze ma z pol miliona kilometrow i zaraz pewnie padnie wszystko. malo brakowalo a w leb swoj glupi by dostal by dostal.

a teraz pytanie skoro znienial ktos licznik bo podobno lubia sie palic w tds to tak porobil ze nie mozna odczytac faktycznego przebiegu

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano

Podjedz do serwisu i niech ci tam sprawdza licznik i ewentualenie inne bajery.

Ten ktos kto zmienial licznik zrobil to tylko najprawdopodobniej w dwuch modulach w LCM i INST. CLUSTER. Oryginalny licznik mozesz odczytac z pozostalych modulow. Malo jest ludzi, ktorzy potrafia zmienic oryginalny przebieg we wszystkich modulach.

Oryginalny przebieg mozna odczytac tez np. z modulu abs i airbagu. Warunkiem jest dobry program i wiedza.

pozdr