Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak uruchomic tempomat w e-36 m -power?

jak sprawdzic czy wogole dziala?

dzieki pozdrawiam :D

tego się nie da opisać.. :lol:

ale możesz do tego dojść sam na 2 sposoby :

1. podczas jazdy wykonać 4 proste testy - bo wajcha w 4 strony sie daje przestawić... i jak załapiesz że coś Ci działa to już jesteś w domu :roll:

2. wziąć instrukcję obsługi lub - jak wolisz - słownik niemiecko-polski (jesli masz napisy na przełączniku po niemiecku 8) ) i rozszyfrować 4 skróty wyrazów - włącz, wyłącz, przyśpiesz i zwolnij :P

pozdrawiam

M.

PS ad 2 - zaleta instrukcji nad słownikiem jest taka, ze w instrukcji jest napisane, że to zaczyna działać pow 40km/h

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano

mozliwosci jak to w betce jest wiele

ja naprzyklad mialem tempomat.... tak tak MIALEM

NIGDY NIE JEDZ DO Bendargowa kolo Szczecina. Nic dobrego z tego nie wyniknie. Fura sluzy im do rozjazdow a nie do naprawiania. Jak nie uszkodza to napewno cos nie bedzie tak jak bylo zanim tam zostawiles.

Ja naprzyklad stracilem sterowniiki tempomatu. Zostala mi tylko wajcha przy kierownicy :evil:

Sprawdz czy wogole masz sterowniki bo czasami tylko wajcha jest na miejscu to tak na poczatek

potem pogadamy dalej

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano

wszystkie sterowniki sprawdzałem, przewody też i raczej wszystko gra

co moze byc przyczyną nie działania tempomatu

dzieki

:)