Skocz do zawartości

szyber + uszczelka problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy nigdzie nie znalazłem tego problemu na forum odnośnie e-39. Problem tkwi w szyberdachu opadał mi i prawdopodobnie przez to puszcza wodę. Chciałbym podnieść go do góry i zrównać z dachem ale nie wiem jak. Koledzy wymieniał ktoś z was uszczelkę od szybra jeśli tak to ile z tym roboty i czy można to zrobić samemu czy lepiej oddać do speca
E39 523iA, e46 coupe 330Ci 2004 r.
Opublikowano
Tez mam problem z szyberdachem ale u mnie ta zaslona szyberdachu srodkowa lata....jak przyspieszam to sie otwiera a jak hamuje to zaslania :mad2: znacie na to jakas rade?
Opublikowano
Tez mam problem z szyberdachem ale u mnie ta zaslona szyberdachu srodkowa lata....jak przyspieszam to sie otwiera a jak hamuje to zaslania :mad2: znacie na to jakas rade?

Prawdopodobnie masz połamane boczne zaczepy albo poprostu ci wypadły znajdują sie po bokach osłony

Opublikowano
koledzy nikt nie wie jak podnieść szyber w e-39??????? pomocy bo jak tak dalej będzie to kupie rybki i wpuszcze do swojej buni :(