Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moje auto to 320 kat 1991. pokazuje mi sie w nim (INSPEKTION) co to jest ? czy to znak ze cos jest nie tak . nie dawno go kupilem i nie mam instrukcji do niego. Gdy odpale go to znika to cos i chodzi bez rzadnych problemOw .
Opublikowano
Nie bój sie tak jak napisał kdpiast wszystko jest ok. Po przekreceniu kluczyka do pozycji nr 2 czyli zapłon te lampki maja sie zapalić. Jest to wskaźnik obsługi technicznej. Linijka zielonych pół pokazuje jak odległy jest termin wymiany oleju. im mniej pół się świeci tym bliższy jest następny termin obsługi. Jzeli świeci sie pole zółte wraz z napisem OLISERVICE albo INSPECTION konieczne bedzie wymienienie oleju. Jak masz zapalom\ne czerwone pole i którys z napisów- przekroczony termin obsługi. A jak masz napis Inspection wraz z symbolem zegra - oznacza to konieczność wymiany płynu hamulcowego.
Sprzedam felgi aluminiowe 15"