Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam, moje pytanie dotyczy sekwencji 56-BRC, czy ktokolwiek spotkał się z tą instalacją, proszę o opinie. Gazownik określił że jest to dobra sprawdzona instalacja, co wy na to ? Edytowane przez dyzma
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam taką instalkę w swojej 540.

To instalka jakości Prinsa i podobnej cenie, dlatego mało ludzi ją ma.

Spisuje się super, nie wiem że mam gaz.

Opublikowano

sequent56 jest tańszy od prins, bo jest na wtryskiwacach brc

miałem taką instalację w omedze 2.5V i sprawowała sie rewelacyjnie

moc, przyśpieszenie, spalanie, wszystko super,

co jest dobre w brc to 2 letnia gwarancja bez limitu km i duża sieć firm które w ramach gwarancji bezpłatnie naprawiają ( jest to dobra opcja dla kogoś kto sporo krąży po Polsce)

Opublikowano

Dziękuje Panowie za wypowiedzi.

Czas szybko minął od kiedy założyłem temat, a ja dałem sobie spokój z instalacja gazu w samochodzie. Nie jestem oczywiście żadnym przeciwnikiem, ani nie przeszedłem na stronę ludzi bez argumentów

:D

po prostu miałem inne wyobrażenie o spalaniu auta, przez pierwsze tygodnie średnią miałem trochę przerażającą, ale to mija w miarę jak nacieszysz się autem i zaczyna się faza II, gdzie nie butujesz auta od rana jadąc po bułki do sklepu.

Także nie ma tragedii pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.