Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie. Znalazlem taka za smieszne pieniadze i ze smiesznym przebiegiem. 88 rok i przejechane 65 tys. I to jest przebieg jak najbardziej oryginalny. Ogolnie auto zadbane i tylko troche zaczyna ja rdza atakowac. Powiedzcie mi czy warto sie pakowac i na co ewentualnie zwrocic uwage przy dokladnych ogledzinach. Dzieki
O Tempora! O Mores!
Opublikowano

dużo juz było jak kupować BMW ....

ogólnie jak taki przebieg i cena smieszna to brać a blachę ... zawsze mozna podleczyć

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano
No i wlasnie to jest problem ze szukam w tym jakis minusow zeby jej nie kupic i nie wpakowac sie w g... jakies. Szczegolnie ze teraz mam e36 igielke i na pewno jej nie sprzedam. A miec dwie to juz nie to co jedna. Ale mial racje ten kto powiedzial ze BMW to choraba bardzo zarazliwa i bardzo przyjemna. No i teraz bede mial o czym myslec w nocy :mad2:
O Tempora! O Mores!
Opublikowano

to po co ci stara 525 ?

na handel ...

daj sobie spokój ....

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano
ja mam BMW 1,5 roku i żałuja że wtedy kupiłem bo teraz te auta mają coraz mniej przebiegu ... jeszcze z rok i będą 20-kilku letnie a na gwarancji i dotarciu ... :naughty: