Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha i ... czasami dzieje sie tak rzadko ale sie dzieje ze nagle auto dławi sie jakby zbyt dużą dawką powietrza ... ( nie mam LPG ) .. auto ma stożek zamontowany juz w D . Po podłączeniu pod kompa pokazuje błąd sondy lambda a także błedy chwilowe przepływki i spalanie stukowego ..

po wykasowaniu wszytko oki , po zdjeciu klemy na kilka minut tez wszytko ok na dłuugo ale czasami sie pojawia taki bład ... wina lambdy ?

mowa o 525 24V 94 rok dzięki ...........

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano
nie nie robi ale czasami delikatnie czuje jakby faktycznie skakala ale delikatnie ... wiesz zdarzyło sie 2 razy co ok 1500km ale głupio by było jakby w trasie trza było kleme odpiąć ... albo w korku :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Ja od kilku dni mam coś podobnego jak dodaje gazu auto ksztusi się i nie chce przyśpieszyć po jakiejś chwili wszystko odpuszcza i jest ok. Zaczęło się tak dziać od czasu wystąpienia temperatur ujemnych.
Opublikowano
zmieniłem lambde na boscha oryginał i jak nowe u mnie to bylo to ....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja od kilku dni mam coś podobnego jak dodaje gazu auto ksztusi się i nie chce przyśpieszyć po jakiejś chwili wszystko odpuszcza i jest ok. Zaczęło się tak dziać od czasu wystąpienia temperatur ujemnych.

mam dokładnie tak samo , co jest nie tak?