Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Wie ktos gdzie jest wtyk do interfejsu w BMW E36 compact? Zastanawiam sie nad kupnem interfejsu, zeby nie jezdzic pod komputer i nie placic kilkudziesieciu zlotych jak mi wyskoczy jakis blad w komputerze w samochodzie:/ Jaki interfejs najlepiej kupic i ile cos takiego kosztuje? pozdrawiam
Opublikowano
Witam. Wie ktos gdzie jest wtyk do interfejsu w BMW E36 compact? Zastanawiam sie nad kupnem interfejsu, zeby nie jezdzic pod komputer i nie placic kilkudziesieciu zlotych jak mi wyskoczy jakis blad w komputerze w samochodzie:/ Jaki interfejs najlepiej kupic i ile cos takiego kosztuje? pozdrawiam

no w tyke masz pod maska takie okrągle

interfejs wpinasz tam gdzie kasuje sie inspekcje

http://www.autosoft.pl/product_info.php?cPath=24&products_id=60

osobiscie nie widziałem tego ale panowie na forum polecali takze mozesz kupowac smialo

Opublikowano

Witam. Nie polecam kupowania tanich interfejsow, a jesli chcesz to sprzedam ci moj bo lezy w garazu juz chyba rok nie uzywany. Jesli masz kase ok 800pln to juz cos powinienes znalezc jednak nie zawodny jest sprzet oryginalny jesli sie nie myle siemensa jednak staweczka odpowiednia. Gniazdo wtykowe jest przy aku taka okragla zaslepiona wtyczka, musisz ja odkrecic i ukaza ci sie piny.

Powodzenia i pozdrawiam