Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jakie zarowki sa w przednich kierunkowskazach w bmw e36 chodzi mi o dokladny symbol zebym mogl kupic bez wyjmowania, a propos czy aby wyjac kierunek trzeba zdemontowac lampe?

Pozdr

BMW "Today, tomorrow, always"
Opublikowano
Żarówka jest standardowa, ja k we większości aut - 12V 21W, kupisz ją praktycznie na każdej stacji paliw. Co do wymiany to nie trzeba demontować lampy, wyciąga się cały gwint od strony wewnętrznej (pod maską, żeby było jasno :mrgreen: ).
Opublikowano
Tak jak kolega Bieniu napisał tylko przy zakupie zwróć uwage na te dwie kropeczki przy podstawie zarówki. Powinny być dokładnie po środku, ja na to nie zwróciłem uwagi i te co kupiłem niepasowały. pieniądz nie wielki ale po co masz 2 razy do sklepu ganiać :D pozdrawiam...
Opublikowano
..witam wszyskon zalezy czy masz biale kierunki czy zolte jak zolte to kupujesz zwykle 21w , a jak biale podroby to kupujesz zolte z prowadzeniem normalnym jak orginaly zolte z przesunietymi prowadzeniem , wyciagasz migacz naciskajac zapadke przez specjalny otwor kolo migacza od gory..