Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U mnie na dobrą sprawę to po troche wszedzie jest coś do roboty,choć na pierwszy rzut oka wygląd auta jest bez zarzutu wydawałoby się.I tak:wszystko co wymeniliście u siebie jest i u mnie do roboty.Poza tym z poszycia drzwi rdza się wydostaje.I tu ręce opadają,bo trzeba by chyba odginać blachę a to się mija z celem.Następna sprawa to elementy pod podwoziem tj.w okolicy chłodnic rynienki,opaski od zbiornika paliwa,itd tylko trzeba sie dobrze przyjrzeć.Tak więc robota sie szykuje na troszke dłużej.Aha, problem ze stojącą wodą w okolicy wlewu paliwa znika jak za dotknięciem czarodziejskiej różdzki.Wystarczy tylko czymś przepchnąć kanalik. Aha,egzemplarze z dziurami jak dłoń trafiają się najczęściej z Danii,Anglii,IRL Północnej.O Polsce nie mam potrzeby wspominać :( :wink:

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U mnie na dobrą sprawę to po troche wszedzie jest coś do roboty,choć na pierwszy rzut oka wygląd auta jest bez zarzutu wydawałoby się.I tak:wszystko co wymeniliście u siebie jest i u mnie do roboty.Poza tym z poszycia drzwi rdza się wydostaje.I tu ręce opadają,bo trzeba by chyba odginać blachę a to się mija z celem.Następna sprawa to elementy pod podwoziem tj.w okolicy chłodnic rynienki,opaski od zbiornika paliwa,itd tylko trzeba sie dobrze przyjrzeć.Pod wykładziną też czają się różne niespodzianki,zwłaszcza te zaślepki w podłodze "lubią" być naruszone(u mnie są) Tak więc robota sie szykuje na troszke dłużej.Aha, problem ze stojącą wodą w okolicy wlewu paliwa znika jak za dotknięciem czarodziejskiej różdzki.Wystarczy tylko czymś przepchnąć kanalik.Egzemplarze z dziurami jak dłoń trafiają się najczęściej z Danii,Anglii,IRL Północnej.O Polsce nie mam potrzeby wspominać :( :wink:

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.